2010. február 3., szerda

Andalusia #1: planning

Az elmúlt egy hétben összeállt a terv, megtörténtek az előkészületek és már csak a megvalósítás hiányzik. Hiába, ha egyedül utazik az ember, minden dupla annyi időt vesz igénybe, mindent többszörösen utána kell járni és jobb híján csak magunkkal tudjuk a dolgokat megvitatni: jó-e ha ezzel a vonattal és ekkor utazok, nincs-e valami jobb opció; hol aludjak, mettől-meddig; mit nézzek meg, elég-e az az egy nap a városnézésre stb... ezek a gondolatok bolyongtak a fejemben, aztán valahol elkezdtem és már csak pakolni kell: szombat reggel indulok Andalúziába!

Az út fő célja az EVS ún. félidős (midterm) tréningje... ami biztosan nagy buli lesz, 140 résztvevő, állítólag szuper diákszállás kiváló konyhával, sok-sok új-régi ismerős, tanulás egymástól és magunkról. Értékeljük az eddigi munkánkat, megnézzük honnan hova jutottunk és új célokat tűzünk ki. Valahogy így képzelem. Persze ezek az alapok, a dolog munka része, de ez mellett ez a 4 nap fő célja, hogy jól érezzük magunkat. Nekem menni fog!

A terv jelenleg a következő:

Február 6 (szombat): indulás reggel 10:20-kor Barcelonaból, érkezés Cordobába 14:55-kor egy extra gyors vonattal, mely keresztül szeli Spanyolországot Lleida-Zaragoza-Madrid útvonalon. Itt várni fog a vonatállomáson egy fiú, akire couchsurfingen bukkantam rá -erről a weboldalról majd később, a családjával lakik és aznap náluk alszom.

Február 7 (vasárnap): délután Cordoba->Malaga, egy éjszaka egy belvárosi hostelben.

Február 8 (hétfő): délelőtt városnézés Malagában, majd délután el kezdenek érkezni a többiek is és ha minden jól alakul ekkor már együtt kávézunk a hajdúszoboszlói indulás előtti tréningen megismert önkéntesekkel. Este fél 8-kor felvesznek minket a vonatállomásról és irány a tréning helyszíne: Mollina

Február 8-12: Seminario de Evaluación Intermedia :)

Február 12 (péntek): reggeli után vissza Malaga, újabb városnéző túra, egy éj hostel

Február 13 (szombat): Délben átbuszozok Granadaba! Ez az út legizgalmasabb és leginkább várt célállomása! 2 éjszaka couchsurfing, Alhambra, Generalife díszkert, kilátás a Sierra Nevada hegyeire, egy hatalmas katedrális és még sok minden más.

Február 15 (hétfő): Granada->Malaga->Barcelona->Terrassa: 10 óra utazás, majd éjfél körül minden bizonnyal hullafáradtan, hazaérkezem.

Alig várom, hogy feltöltsem ezt a forgatókönyvet minél jobb élményekkel!
Hamarosan jelentkezem! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése